Despre noi

Easy
Semineu modern Stoccarda

Semineul tau

           Despre ANGEDO IMPEX BACAU,

                        Imaginaţi-va  stralucirea reconfortanta a unei flacari pâlpâitoare …

Noi va aducem acel sentiment de caldura, confort şi eleganţa fara varsta in casa ta de astazi,asa ca fii inspirat si motivat in timp ce navighezi prin gama noastra de seminee si sobe, tradiţionale sau contemporane, cu combustibil solid, gazos, bioetanol si electrice, finisate cu piatra, marmura sau lemn. Oricare ar fi nevoia de fantezie, te vom ajuta să alegi combinaţia care este potrivita pentru tine, stilul tau de viata si bugetul tau.

  • Ia acasa alegerea ta de pe ecran, sau cheama-ne pentru o instalare profesionala – alegerea este a ta.
  • Modelele noastre variaza de la linii simple, curate, elegante la ultimul cuvânt în clasic, complet cu detalii ornamentale.
  • Modele pot arata complet diferit atunci cand sunt realizate din materiale alternative

Unele dintre modele pot fi personalizate pentru tine – semineul fiind „ inima de acasa”. Acest lucru poate fi foarte util atunci cand aveti nevoie sa incadrati semineul in designul prezent sau viitor al casei.

Ne straduim sa asiguram clientilor nostri informatiile si serviciile pe care le merita.

Pentru noi, si pentru clientii nostri, ne canalizam pentru o calitate mai mare decât costul.

La urma urmei, cumpararea unui semineu este o investitie excelenta pe termen lung si va fi punctul de atractie al casei pentru mai multi ani de acum încolo, mult timp după amintirea a ceea ce ati platit – uitandu-se.

Scopul nostru este ca prin combinarea de produse de înaltă calitate, împreună cu servicii excelente, de la o companie dedicata clientilor sai, sa puteţi achizitiona un produs cu încredere reala.

Flacarile din semineu vor adauga valoare si frumusete casei dumneavoastra, creand o caracteristica cu adevarat speciala, care este unica pentru tine si stilul tau de viata.

 

  Vino la showroom-ul nostru sa discutam despre cum putem îmbunatati caldura casei tale!